Trudie

Sinds 2000 werk ik met veel enthousiasme in mijn praktijk voor haptotherapie. Ik heb mijn opleiding tot haptotherapeut gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie. Speciale aandachtsgebieden van mij zijn slaapklachten, overspannenheid en burn-out. Ook behandel ik kinderen (basisschool) met sociaal-emotionele problemen.

Naast begeleiding met haptotherapie, coach ik volwassenen en kinderen met hartcoherentie technieken.

Ik maak in mijn behandelingen gebruik van mijn jarenlange praktijkervaring, van mijn kennis van levenslooppsychologie (WO master, Open Universiteit) en van mijn ervaringen die ik heb opgedaan als oefentherapeut-Mensendieck en verpleegkundige-ATrudie de Beijl. Regelmatig heb ik intervisie met collega-haptotherapeuten en volg ik na- en bijscholingen om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen in mijn vak.

Ik zit in de multidisciplinaire werkgroep seksuologie-Amstelveen met Astrid Albersen (GZ-psycholoog) en Marlon Hulst (bekkenfysiotherapeut) voor uitwisseling en samenwerking op het gebied van seksuele klachten.

Als redactielid van de redactie van het tijdschrift ‘Haptonomisch Contact’, schrijf en mede-redigeer ik artikelen over haptotherapie.

Ik werk samen met:

Belangrijke links:

  • Instituut voor Toegepaste Haptonomie, ITH
  • Vereniging Van Haptotherapeuten, VVH
  • Heartmath Benelux, Heartmath

Voor algemene informatie zie: haptotherapie.